Aarhus Universitets logo
English
InnovateFood er et nyt initiativ, som ønsker at bringe viden fra universiteterne hurtigere ind i fødevareindustrien med henblik på at skabe nye,…
Professor Hanne Christine Bertram fra Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet modtager årets EliteForsk-pris for sin forskning i sammenhængen…
Forbrugerne køber færdigproducerede fødevarer for at spare tid og betragter det som en nødvendighed i en moderne husholdning. Det viser en ny…
Forskere ved Aarhus Universitet står bag en af verdens første undersøgelser af transportegnethed hos slagtesøer. Resultaterne tyder på, at det især er…
Gener fra en plante, der lokker skadelige insekter i døden, kan bruges til at forædle modstandsdygtige afgrøder.
En ny rapport fra Aarhus Universitet kaster lys over ældres holdninger til mad og måltider. Men der er behov for yderligere undersøgelser af…
En ny undersøgelse viser, at ældre generelt er tilfredse eller meget tilfredse med den mad, som de selv eller andre laver i deres hjem. Det gælder…
De ældres tilfredshed med maden i eget hjem hænger tæt sammen med graden af selvhjulpenhed, viser ny undersøgelse.
Spiser du pizza direkte fra papbakken foran fjernsynet, eller er du typen, der altid dækker bordet pænt? Rammerne omkring måltidet er vigtige og har…
Vægtproblemer hos ældre er mangefaceteret, og der er stor forskel på vægt, appetit og evne til at håndtere indkøb og madlavning. En ny undersøgelse…
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.