Aarhus Universitets logo
English
I publikationsdatabasen kan du dykke ned i alle vores DCA-rapporter
Læs om institutterne, der har forskningsaktiviteter på jordbrugs- og fødevareområdet.
Hold dig opdateret på de seneste nyheder om jordbrug og fødevarer direkte i indbakken.
En særlig type proteiner kan være endnu et redskab i værktøjskassen, når landmanden skal forsøge at reducere forekomst af diarré i fravænningsstalden. Resultater fra et forsøg med kontrolleret diarré…
Med aftalen om Grøn Trepart er det planen, at det danske landskab bliver væsentligt vådere i fremtiden. I et nyt notat ser forskere fra Aarhus Universitet nærmere på, om vådlagte arealer kan bruges…
Margrethe Therkildsen er nyudnævnt til professor i kødvidenskab ved Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet. Hun forsker i, hvordan vi kan producere og spise kød på en måde, der både er…
På webinaret præsenterer forskere fra MAPP Centret, Institut for Virksomhedsledelse ved Aarhus Universitet ny viden bestilt af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, om fødevarekvalitet og…