fre 13 aug
10:00-17:00 | ArOS, Aarhus
Mød forskerne på Food Week i Aarhus
Cellebaseret kød og mælk, spiselige insekter, bæredygtig fødevareemballage, fremtidens proteinafgrøder og grønsagsdyrkning i saltholdig jord - du kan lære mere om disse emner, når forskere fra Aarhus Universitet deltager i Food Week den 13.-15. august.
man 16 aug
10:00-16:30 | Maltfabrikken, Ebeltoft & online
Konference: Creative Tastebuds
Hvordan kan vores smagssans være med til at sikre nye og mere bæredygtige madvalg? Det er temaet for den innovative og tværfaglige konference "Creative Tastebuds”, der afholdes til august som et samarbejde mellem Aarhus Universitet, Smag for Livet og Institute of Meals. Der bliver tale om en hybrid mellem en fysisk og en digital konference, og alle er velkomne - både forskere, praktikere og andre smagsinteresserede.
ons 18 aug
09:00-16:00 |
Det Nationale Klimatopmøde 2021 – kan corona-krisen vise os, hvordan vi løser klimakrisen?
Kan vi nytænke klimaindsatsen i lyset af, hvad pandemien har lært os om fællesskab og global handling? Og hvad betyder det i forhold til fremtidens landbrug? Det giver professor Tommy Dalgaard et bud på, når han præsenterer sit bud på fremtidens landbrug.
tir 24 aug
10:00-12:00 | AU Foulum
Åbent Hus: Fremtidens proteinfoder skal komme fra græs
Forskningsprojekterne GO-GRASS og GRØNBIORAF undersøger hvordan græsprotein kan blive bæredygtigt alternativ til importeret soja. Den 24. august holder projekterne et åbent hus-arrangement på Aarhus Universitet i Foulum, hvor alle interesserede er velkomne.
ons 01 sep
14:00-15:00 | Online
CiFOOD webinar: Electrohydrodynamics based Functional Nanofibers as Three-dimensional Nano-Biointerfaces
Want to learn more about how ultraviolet radiation UV-B and monochromatic light, can boost plants performance? Join CiFOOD Free Wednesday webinar to learn more
fre 03 sep
12:00-14:00 |
Klimafolkemøde 2021 – Et renere, smukkere og mere produktivt Danmark i 2050
Vær med, når professor Tommy Dalgaard fra Institut for Agroøkologi holder oplæg om ”En helhedsorienteret tilgang til ressourcer og omgivelser” samt deltager i en debat på tværs med blandt andre Miljøminister Lea Wermelin og Fødevareminister Rasmus Prehn
ons 29 sep
13:50-16:35 | Aarhus eller online
Arla Food for Health - konference 2021
Kom og hør om den nyeste forskning inden for mælk og sundhed, når Arla Food for Health byder alle interesserede velkommen til konference. Det sker den 29. september, og det vil både være muligt at være fysisk til stede til arrangementet i Aarhus og at deltage online.
ons 06 okt
14:00-16:00 | Online
CiFOOD webinar: How can we disrupt current primary agriculture into a more productive and less polluting system?
Want to know more? Join CiFOOD Free Wednesday Webinar
lør 30 okt
09:30-16:30 | Forskningscenter Foulum, Blichers Allé 20, 8830 Tjele
Temamøde om hestesporten frem mod 2030
Center for Forskning i Familiedyrs Velfærd holder i år sit offentlige møde om velfærd for heste, som deltager i hestesport. Hvor er vi på vej hen? Gør vi det godt nok? Er der noget, vi kan gøre bedre?
man 01 nov
00:00-00:00 |
Institut for Husdyrvidenskab udbyder Ph.d.-kursus i Hands-on mass spectrometry for the analyses of minerals, amino acids, short chain fatty acids (SCFA) and other biomarkers/metabolites using quantitative and explorative techniques

Viser resultater 1 til 10 ud af 12