man 01 feb
09:00-17:00 | Online
Konference: Future Food Science
Aarhus Universitets Center for Innovativ Fødevareforskning, innFOOD, afholder sin første, internationale forskningskonference den 1. og 2. februar 2021.
fre 05 feb
10:00-13:00 | Online
Ph.d.-forsvar: Analyser af tarmmikrobiel økologi fra fravænnede smågrise og æglæggende høner - forståelse af virkningerne af glyphosat via eksponering af foderrester.
Sundas Rani holder ph.d.-forsvar 5. februar 2021. Ph.d.-forsvaret afholdes online. For at modtage et link til arrangementet bedes du sende en e-mail til Charlotte Steffensen; charlotte.steffensen@anis.au.dk
tor 04 mar
13:00-15:40 | Online, Teams
Forbrugernes interesse for sundere fødevarer
På webinaret præsenterer forskere fra MAPP Centret og Institut for Fødevarer ny viden om forbrugeradfærd og -præferencer for fødevarer.
tir 16 mar
12:45-12:00 | Online seminar
Transeuropæisk online seminar om forskningsbaseret myndighedsbetjening inden for landbrug, fødevarer, klima og miljø
Europæiske regeringer står over for vigtige beslutninger om landbrug, fødevarer, klima og miljø. Forskningsbaseret myndighedsbetjening er i høj efterspørgsel, men varierer i hele Europa. Målet med det første transeuropæiske seminar på dette område er at lette udveksling af erfaringer, udfordringer og bedste praksis omkring, hvordan man leverer forskningsbaseret myndighedsbetjening.
man 28 jun
09:00-20:00 | Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart, 200 m from the railway station.
Technologies for a Danish Zero Greenhouse Gas Emission Agriculture
Aarhus University iCLIMATE centre is organising a one-day national workshop on technologies to reduce green-house gas (GHG) emissions from agriculture.
tor 23 sep
08:49-08:49 | Copenhagen
Postponed to 2021: SEGES summit 2020: THINK Piglet Health & Nutrition
Experts from all over the world will attend the summit to discuss, share and learn more about how health, nutrition and management can improve the viability of piglets from hyperprolific sows.