man 26 okt
09:30-17:00 | Aarhus Universitet, 8830 Tjele
Seminar: Bioøkonomiske muligheder i græsprotein, biogas og biomasser
Præsentation af resultater og erfaringer fra 11 pionerprojekter under Region Midtjyllands Udviklingsprogram for Bioøkonomi. Online deltagelse også mulig.
tir 17 nov
15:00-16:30 | Online
Online seminar: Green biorefinery – a Green Deal for agriculture – producing sustainable soy protein alternatives and biobased products
The seminar will describe the disruptive potentials of new local biorefineries to contribute to EU self-sufficiency with plant protein and new biobased products while supporting EU policies on environment and climate.
tor 26 nov
09:00-12:00 | Online
Technical seminar: Green biorefinery - a Green Deal for agriculture - producing sustainable soy protein alternatives and biobased products
An online seminar follows up at the seminar to be held on 17 November 2020.
tir 15 dec
09:00-15:00 | Aarhus Universitet i Foulum
Mink-temadag
Mød op og bliv fagligt opdateret på årets mink-temadag ved AU Foulum den 15. december. Her venter et spændende program for dig og dine kolleger med et væld af aktuelle forskningsresultater.
tor 28 jan
09:00-20:00 | Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart, 200 m from the railway station.
Technologies for a Danish Zero Greenhouse Gas Emission Agriculture
Aarhus University iCLIMATE centre is organising a one-day national workshop on technologies to reduce green-house gas (GHG) emissions from agriculture.
tor 23 sep
08:49-08:49 | Copenhagen
Postponed to 2021: SEGES summit 2020: THINK Piglet Health & Nutrition
Experts from all over the world will attend the summit to discuss, share and learn more about how health, nutrition and management can improve the viability of piglets from hyperprolific sows.