tir 18 maj
13:00-16:00 |
Digital Workshop - Status på grøn bioraffinering
Deltag i Green Valleys digitale workshop d. 18.05.2021 fra 13-16. Her dykker vi ned i grøn bioraffinering de perspektiver og potentiale, som grøn bioraffinering har for at for at flytte landbruget i en bæredygtig - samtidig med, at vi skærmer miljøet og skaber nye grønne jobs og lokal vækst.
ons 19 maj
16:00-18:00 | Online møde
Online fyraftensmøde om aktuel dyrevelfærdsforskning på Aarhus Universitet
Sæt allerede nu kryds i kalenderen til vores online fyraftensmøde: "Husdyrs velfærd - hvordan vurderer vi det?", som finder sted onsdag den 19. maj kl. 16-18. Her vil forskere fra Institut for Husdyrvidenskab, AU fremlægge deres aktuelle forskning på området. Det er gratis at deltage og alle interesserede er velkomne.
ons 02 jun
14:00-15:00 | Online
CiFOOD webinar: Effects of spectral composition of growth and quality of food crop
Want to learn more about how ultraviolet radiation UV-B and monochromatic light, can boost plants performance? Join CiFOOD Free Wednesday webinar to learn more
man 14 jun
12:30-16:30 | Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV
Temadag om biostimulanter
Kom til temadag om biostimulanter med præsentationer fra blandt andre Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet.
man 28 jun
09:00-20:00 | Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart, 200 m from the railway station.
Technologies for a Danish Zero Greenhouse Gas Emission Agriculture
Aarhus University iCLIMATE centre is organising a one-day national workshop on technologies to reduce green-house gas (GHG) emissions from agriculture.
ons 01 sep
14:00-15:00 | Online
CiFOOD webinar: Electrohydrodynamics based Functional Nanofibers as Three-dimensional Nano-Biointerfaces
tor 23 sep
08:49-08:49 | Copenhagen
Postponed to 2021: SEGES summit 2020: THINK Piglet Health & Nutrition
Experts from all over the world will attend the summit to discuss, share and learn more about how health, nutrition and management can improve the viability of piglets from hyperprolific sows.
ons 06 okt
14:00-16:00 | Online
CiFOOD webinar: How can we disrupt current primary agriculture into a more productive and less polluting system?
Want to know more? Join CiFOOD Free Wednesday Webinar
man 01 nov
00:00-00:00 |
Institut for Husdyrvidenskab udbyder Ph.d.-kursus i Hands-on mass spectrometry for the analyses of minerals, amino acids, short chain fatty acids (SCFA) and other biomarkers/metabolites using quantitative and explorative techniques