tor 21 nov
09:30-16:30 | Flakkebjerg
Seminar: Præcisionsjordbrug i praksis
Miljøstyrelsen og Landbrugsstyrelsen inviterer jordbrugere og konsulenter til seminar om præcisionsjordbrug i praksis. Det sker 21. november på Flakkebjerg i Slagelse.
man 25 nov
09:30-14:30 | Teknologisk Institut, Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C
Temadag: Bedre kvalitet og mindre spild af frugt og grønt med nye emballager
I samarbejde med Teknologisk Institut præsenterer forskere fra Aarhus Universitet resultaterne fra projektet Kvalipak, hvor målet har været at udvikle nye typer emballage til at mindske udviklingen af råd i pakket frugt og grønt.
fre 06 dec
13:00-17:00 | Agro Food Park 48, Aarhus
Workshop: Resilient Northern Crops
The workshop aims to give an overview of some of the research on climate effects on our main field crops in the Northern region and focus on how we can develop this further. The workshop is open to scientists, companies and students with interest in future crops.
tir 02 jun
12:00-14:00 | Aarhus
Konference: MRFood2020
Den 2.-5. juni 2020 afholdes “International Conference on the Applications of Magnetic Resonance in Food Science (MRFood2020)” på Aarhus Universitet. På konferencen præsenteres den nyeste forskning inden for magnetisk resonans og fødevarer.