Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Seminar: Bioøkonomiske muligheder i græsprotein, biogas og biomasser

Nyheder

I et nyt EIT Food-forskningsprojekt, undersøger forskere fra MAPP Centret ved Aarhus Universitet forbrugernes holdninger til sundere, forarbejdede kødprodukter. Det sker i samarbejde med kollegaer fra Storbritannien og Spanien. Foto: Colourbox.

15.09.2020 | DCA

Vil forbrugerne acceptere sundere kødprodukter?

Det er muligt at fremstille sundere alternativer til de forarbejdede kødprodukter, som er meget efterspurgte i Danmark og i resten af Europa, men hvordan reagerer forbrugerne på de forskellige muligheder, og hvilke foretrækker de? Det undersøger forskere fra MAPP Centret ved Aarhus Universitet sammen med kolleger fra Spanien og Storbritannien i et…

14.09.2020 | DCA

Techs myndighedsrådgivning opnår ISO 9001-Certificering

Efter tre års ihærdig indsats har Faculty of Technical Sciences, Tech, nu opnået dokumentation for høj kvalitet i sin myndighedsrådgivning: Fakultetets myndighedsrådgivning - herunder DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug - blev i sidste uge, som det første universitet i landet inden for netop myndighedsrådgivning, certificeret efter…

Nysgerrige plejemødre har generelt en positiv indvirkning på minkhvalpenes nysgerrighed, selvom de ikke er genetisk beslægtede, viser undersøgelse ved AU. Foto: Jens Malmkvist.

14.09.2020 | Anis

Minktævens temperament påvirker hvalpenes adfærd – både som biologisk mor og som plejemor

Når minkavleren udvælger sine avlsdyr gør han/hun klogt i at have særligt fokus på avlstæverne og udvælge de tillidsfulde og nysgerrige frem for de frygtsomme. Tæven har nemlig stor indflydelse på afkommets adfærd – ikke blot som biologisk mor, men også som plejemor.

Arrangementer

man 26 okt
09:30-17:00 | Aarhus Universitet, 8830 Tjele
Seminar: Bioøkonomiske muligheder i græsprotein, biogas og biomasser
Præsentation af resultater og erfaringer fra 11 pionerprojekter under Region Midtjyllands Udviklingsprogram for Bioøkonomi. Online deltagelse også mulig.
tir 17 nov
15:00-16:30 | Online
Online seminar: Green biorefinery – a Green Deal for agriculture – producing sustainable soy protein alternatives and biobased products
The seminar will describe the disruptive potentials of new local biorefineries to contribute to EU self-sufficiency with plant protein and new biobased products while supporting EU policies on environment and climate.
tor 26 nov
09:00-12:00 | Online
Technical seminar: Green biorefinery - a Green Deal for agriculture - producing sustainable soy protein alternatives and biobased products
An online seminar follows up at the seminar to be held on 17 November 2020.