Aarhus Universitets logo
English
En særlig type proteiner kan være endnu et redskab i værktøjskassen, når landmanden skal forsøge at reducere forekomst af diarré i fravænningsstalden.…
Med aftalen om Grøn Trepart er det planen, at det danske landskab bliver væsentligt vådere i fremtiden. I et nyt notat ser forskere fra Aarhus…
Margrethe Therkildsen er nyudnævnt til professor i kødvidenskab ved Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet. Hun forsker i, hvordan vi kan…
Et nyt studie undersøger, hvordan droner og maskinlæring kan gøre brugen af kvælstof i landbruget mere præcis – og dermed bane vejen for en fremtid…
Et nyt digitalt kort over jordens sundhed i Europa giver hidtil usete muligheder for at overvåge, analysere og forudsige jordens tilstand. Det…
As part of the international networking initiative SusAnFoods (Sustainable Production of Animal-Derived Foods), researchers and partners from…
I Lille Vildmose er en ny aktivitet i gang, hvor helt almindelige mennesker kan være med til at overvåge naturens udvikling. Aktiviteten er…
Et nyt projekt på Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab vil opdatere beregningsgrundlaget for metanudledning fra grise, så de nationale…
Hvordan kan noget så velkendt som græs få en helt ny rolle i det danske landbrug og samtidig være med til at løse nogle af tidens største…
DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug ved Aarhus Universitet er med, når arbejdet med at bringe nye klimateknologier ud i virkeligheden…
Side 1 af 163
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.