Aarhus Universitets logo
English
Institut for Fødevarer (AU FOOD) glæder sig til at præsentere årets program for Aarhus Universitets deltagelse i Food Festival i Aarhus. I AU FOOD’s…
DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug og DCE – Nationalt Center for Miljø og Energi ved Aarhus Universitet er med, når arbejdet med at…
Aarhus Universitet, Skive Kommune og Fjordland afholder seminar.
At first glance, it’s an unlikely alliance—geneticists in Denmark teaming up with cattle breeders in southern India. But beneath this partnership lies…
I et nyt notat er forskere fra Aarhus Universitet blevet bedt om at vurdere, hvor lang tid ko og kalv skal tilbringe sammen inden fravænning for at…
De findes i stort set alle verdens jorde, de har eksisteret i over 400 millioner år, og de hjælper planter med at vokse, klare tørke og holde sygdomme…
Når man spørger Saskia Visser, strategisk rådgiver for the European Joint Programme Soil (EJP Soil), om dette års Annual Science Days, understreger…
Institut for Fødevarer deltager i et nyt projekt, hvor biologisk skadedyrsbekæmpelse undersøges med hvepse som naturlige allierede. Professor Hanne…
Processering af vegetabilske råvarer som græs og raps kan medføre opkoncentration af PFAS, viser en ny rapport fra Aarhus Universitet. Det er vigtig…
Et nyt notat fra Aarhus Universitet sætter fokus på fjerpilning blandt æglæggende høner – en adfærd, der kan have alvorlige konsekvenser for både…
Side 1 af 165
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.