Aarhus Universitets logo
English
AU FOOD er stolte af at kunne meddele, at institutleder, Anne Louise Dannesboe Nielsen, er blevet udnævnt som en af de officielle ambassadører for…
Nye forskningsresultater viser vejen til bæredygtig produktion af de karakteristiske julestjerner uden brug af bakterier og tunge arbejdsprocesser.
Mens skovbrande raser, havene bliver varmere, og de geopolitiske skel vokser, foregår der en stille revolution under jorden og i klimakontrollerede…
Et dansk forsøg med lodrette, bifaciale solceller midt i korn- og kløvermarker viser, at landmænd kan høste både strøm og afgrøder på samme areal – og…
Med udfasningen af 23 PFAS-sprøjtemidler står danske landmænd over for markante udfordringer. Ifølge professor Jørgen E. Olesen kræver løsningen en…
Når Aarhus i november 2025 bliver vært for European Mission Soil Week, samles Europa om et af vores vigtigste, og mest oversete, fundamenter: jorden…
I en ny bog sætter seniorforsker Karen Thodberg fra Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab på AU Viborg fokus på vores firbenede venner – og på…
Så har du nu mulighed for at se eller gense det webinar, hvor forskere fra Aarhus Universitet præsenterede ny viden om, hvordan forbrugerne oplever…
Ny rapport fra Aarhus Universitet viser, at klimaindsatser i landbruget kan have skjulte konsekvenser for dyrene – og peger på veje til at integrere…
Hvordan har vores jord det egentlig? Det spørgsmål graver 30.000 skoleelever fra hele Danmark nysgerrigt efter svar på, når de i uge 36-39 gennemfører…
Side 3 af 168