Aarhus Universitets logo
English
Vi savner, at aftalen om et Grønt Danmark har blik for landdistriktsudvikling. Det er nemlig ikke kun i landbruget, men også i vores landdistrikter,…
Et samarbejdsprojekt mellem forskere fra Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab og frøforædlingsfirmaet Knold & Top, har dykket ned i…
Den globale efterspørgsel efter plantebaserede fødevarer stiger, og dansk landbrug skal tilpasse sig ved at dyrke flere bælgplanter. Et nyt…
Healthycrop, et Aarhus Universitet startup firma grundlagt af professor Henrik Brinch-Pedersen, har vundet InnovAction-prisen ved Euroseeds 2024 for…
Chief Scientist Valentin M. Rauh from Arla Innovation Center (AIC) has entered the position as Affiliated Associate Professor at The Department of…
Under sine ph.d.-studier udforskede Aristotelis Azariadis det uudnyttede potentiale i de vilde slægtninge til den moderne kartoffel, Solanum…
Et nyt tværfagligt projekt, EVECSA (European Vocational Education in Climate Smart Agriculture), skal bringe viden om klimasmart landbrug direkte til…
Når man taler med Emil Dahl Nielsen, mærker man hurtigt, at han ikke bare er en almindelig videnskabelig assistent. Hans begejstring for bæredygtighed…
22,4 procent af de pattegrise, som undfanges i Danmark, dør inden eller få uger efter fødslen. En løsning kan være at bruge søer, som får færre grise,…
En ny rapport fra Aarhus Universitet går i dybden med, hvordan forældre forsøger at lære deres børn at spise sundt og bæredygtigt. Når det kommer til…
Side 3 af 160