Aarhus Universitets logo
English
Hvordan så Danmark ud, før der kom traktorer på markerne - ja, før der overhovedet var marker? Hvad kan vi lære af de første bønders liv og valg? Og…
De er usynlige for det blotte øje, men de kan vise sig at være en af nøglerne til et mere bæredygtigt landbrug. I Danmark undersøger en ung forsker nu…
Tidligere i år udgav en række førende forskere fra hele verden en banebrydende artikel, der definerer begrebet positiv dyrevelfærd. En af forskerne er…
En særlig type proteiner kan være endnu et redskab i værktøjskassen, når landmanden skal forsøge at reducere forekomst af diarré i fravænningsstalden.…
Med aftalen om Grøn Trepart er det planen, at det danske landskab bliver væsentligt vådere i fremtiden. I et nyt notat ser forskere fra Aarhus…
Margrethe Therkildsen er nyudnævnt til professor i kødvidenskab ved Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet. Hun forsker i, hvordan vi kan…
Et nyt studie undersøger, hvordan droner og maskinlæring kan gøre brugen af kvælstof i landbruget mere præcis – og dermed bane vejen for en fremtid…
Et nyt digitalt kort over jordens sundhed i Europa giver hidtil usete muligheder for at overvåge, analysere og forudsige jordens tilstand. Det…
As part of the international networking initiative SusAnFoods (Sustainable Production of Animal-Derived Foods), researchers and partners from…
I Lille Vildmose er en ny aktivitet i gang, hvor helt almindelige mennesker kan være med til at overvåge naturens udvikling. Aktiviteten er…
Side 3 af 166