Aarhus Universitets logo
English
Med projektet EGO undersøger forskere nu, hvordan gris, okse og plantebaserede alter-nativer adskiller sig, når det kommer til fordøjelighed,…
Nye normtal for husdyrgødning fra Aarhus Universitet indeholder en stigning i udledning af fosfor fra økologiske søer på mellem 30 og 37 procent.…
Nyt forskningsprojekt vil genoprette danske højmoser og fange CO₂, få centimeter sphagnum ad gangen
Hanne Lakkenborg Kristensen er tiltrådt som professor i grøntsagsvidenskab ved Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet, og 31. oktober giver hun…
Ny forskning fra Aarhus Universitet viser, at valg af mælkefodring kan have konsekvenser for kalves blodværdier og leverfunktion – men uden at påvirke…
Da EU lancerede forskningsprogrammet Horizon Europe, var det med ambitionen om at styrke tværnational forskning og innovation. Men få havde forudset,…
I midten af november inviterer Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab ved Aarhus Universitet til to konferencer, der sætter fokus på bæredygtighed…
I et nyt projekt skal forskere fra AU Viborg og DTU Fødevareinstituttet undersøge, hvor meget PFAS som optages og ophobes i forskellige væv i grise,…
En ny EU-undersøgelse viser, at begrebet Soil Health er kendt og accepteret i landbruget, men i byerne halter forståelsen bagefter. Resultaterne giver…
I en ny podcastepisode fra Danmarks Frie Forskningsfond fortæller professor ved Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab Margit Bak Jensen om…
Side 2 af 168