Aarhus Universitets logo
English
Kvælstofforbindelser spiller en vigtig rolle i plantens kamp mod svampesygdomme. Forskere sætter nu fokus på at forstå mekanismerne bedre. Det kan…
Integrerede og gennemtænkte økologiske husdyrbrug kan bidrage til at styrke velfærden og robustheden hos både husdyr og de mennesker, der passer…
Forskere fra Aarhus Universitet udvikler et nyt kosttilskud, der springer fiber over og går direkte til sagen: smørsyre. Formålet er at fremme…
Forskere fra flere end 40 lande kommer til den internationale kongres om husdyrforskning, EAAP 2014, i København sidst i august. Aarhus Universitet er…
Soens ernæring sidst i drægtigheden påvirker produktionen af råmælk og til en vis grad råmælkens sammensætning. Derimod synes mælkeydelsen og…
Variationen i kvægets genom er nu kortlagt i en hidtil uhørt detaljeringsgrad. Det er et kvantespring inden for forskning i kvægets genetik og kvægets…
Det nyetablerede Nationalt IngrediensCenter, NIC, som er et nationalt samarbejde mellem virksomheder, universiteter og brancheorganisationer, indvies…
Forskere ved Aarhus Universitet er ved at opskalere et HTL-anlæg, der er i stand til at omdanne biomasse til råolie. Anlægget, der forventes at stå…
Et nyt forskningsprojekt på Aarhus Universitet vil udvikle produktion, høst og udnyttelse af biomasse fra ekstensive landbrugs- og naturarealer.
Tre forskere inden for jordbrugs- og fødevareområdet er blandt modtagerne af midler fra Det Frie Forskningsråd, som har uddelt 600 mio. kr. til 181…
Side 151 af 164