Aarhus Universitets logo
English
Hvordan udnytter mikroorganismer i jorden det kulstof, der tilføres fra planterester og andre organiske forbindelser? Det spørgsmål skulle Lasse Busk…
On Thursday, February 27th, experts from both industry and research gathered to provide their perspectives on what the future of food will look like…
Nyt forskningsprojekt skal finde de afgørende greb, der kan skubbe vores fødevarevaner i en mere bæredygtig retning. Støttet af Novo Nordisk Fonden og…
EU’s Gødningsforordning fastsætter kriterier for, hvornår produkter kan markedsføres som urease-, nitrifikations- eller denitrifikationshæmmere. Men…
I en ny rapport har forskere fra Aarhus Universitet samlet viden om, hvilke nye, metanreducerende fodertyper, der findes, og hvor tæt de er på at…
En forsker fra Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab ved Aarhus Universitet vandt sidste år tredjepladsen i en fotokonkurrence med billedet…
Har du strategisk overblik, stærke lederevner og indsigt i forskningsbaseret rådgivning? Så søg stillingen som direktør for DCA Centerenheden.
En ny rapport fra Aarhus Universitet har undersøgt danskernes villighed til at erstatte kød med såkaldte hybridprodukter, der er en blanding af kød og…
Organdrejninger og traumer i forbindelse med faring ser ud til at være de hyppigste årsager til sodødelighed. Det antyder en stikprøve bestående af…
Tilsætning af Bovaer til foderet gør malkekøer mere klimavenlige og er en del af regeringens plan for at mindske landbrugets klimabelastning. Men hvad…
Side 1 af 162