Aarhus Universitets logo
English
I en ny bog sætter seniorforsker Karen Thodberg fra Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab på AU Viborg fokus på vores firbenede venner – og på…
Så har du nu mulighed for at se eller gense det webinar, hvor forskere fra Aarhus Universitet præsenterede ny viden om, hvordan forbrugerne oplever…
Ny rapport fra Aarhus Universitet viser, at klimaindsatser i landbruget kan have skjulte konsekvenser for dyrene – og peger på veje til at integrere…
Hvordan har vores jord det egentlig? Det spørgsmål graver 30.000 skoleelever fra hele Danmark nysgerrigt efter svar på, når de i uge 36-39 gennemfører…
Planternes rødder er afgørende for både fødevareproduktion og klima, men hidtil har de været næsten umulige at måle præcist. Nu har forskere fra…
Et opdateret og forbedret kort over kvælstofretention i Danmark er nu tilgængeligt for alle. Kortet er udviklet af forskere fra GEUS og Aarhus…
Hvordan skal vi regulere fødevarer, der ikke ligner dem, vi kender i dag – men som kan være nøglen til en mere bæredygtig fremtid? Anne Louise…
Kortere transporter og flere pauser kan umiddelbart virke som en oplagt måde at forbedre dyrevelfærden under transport. Der er bare ét problem: Ifølge…
Et nyt og forpligtende samarbejde mellem Flakkebjerg Friskole, Flakkebjerg Efterskole og Aarhus Universitet i Flakkebjerg skal styrke børns og unges…
Institut for Fødevarer (AU FOOD) glæder sig til at præsentere årets program for Aarhus Universitets deltagelse i Food Festival i Aarhus. I AU FOOD’s…
Side 1 af 166