Aarhus Universitets logo
English
Før sommerferien udgav DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug en rapport med ny viden om klimaaftrykket fra okse- og kalvekød. Rapporten har…
Langtidsholdbar mælk, kaldet UHT-mælk, er et voksende globalt marked. Men særligt langtidsholdbart laktosefri mælk kan have udfordringer i forhold til…
Professor Hildegarde Heymann fra University of California, Davis er nu adjungeret professor i “Avancerede sensoriske metoder til innovation i…
En ny rapport opsamler de vigtigste pointer fra debatmøde om fremtidens virksomhedskonstruktioner i dansk landbrug.
Årsberetningen fra DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug er netop udkommet på engelsk.
Ved at tage en holistisk tilgang vil forskere skabe en dybere forståelse af hvad der driver jordens robusthed i et klima under forandring.
Visse nematoder gør stor skade på afgrøder og kan være svære at bekæmpe. En bedre forståelse af nematodernes virkemåder kan bidrage til udvikling af…
Ved at optimere kombinationen af efterafgrøder er det muligt at forbedre udnyttelsen af kvælstof. Det kan bidrage til at reducere landbrugets…
Et nyt bioraffineringsanlæg på AU Foulum bliver et vigtigt led i omstillingen til et mere miljø- og klimavenligt landbrug.
Forskere ved Aarhus Universitet gennemfører hvert halve år en risikovurdering af nye planteskadegørertrusler i Danmark.
Side 93 af 154
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.