Aarhus Universitets logo
English
Nedsat energiindhold i standardfoderet kombineret med daglig tildeling af grovfoder kan være vejen frem, for at imødegå problemer med sult og…
Forskere fra Aarhus Universitet har undersøgt, hvilke specifikke afgrøder, der kan produceres i Danmark, som er velegnede til anvendelse som…
I den nye VAP-rapport er fokus på perioden fra juli 2016 til juni 2018, hvor 18 pesticider blev udsprøjtet for at teste udvaskningen af et eller flere…
Varslingssystemet for udvaskning af pesticider til grundvand (VAP) blev for 20 år siden skabt med
baggrund i et politisk ønske om at sikre kvaliteten…
Modermælk kan noget, som erstatningsprodukter ikke kan - men det vil forskere fra Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet være med til at ændre…
Nystartede agrifood-virksomheder kan nu søge om at blive en del af det europæiske netværk RisingFoodStars, der giver adgang til en lang række…
GUDP holder den 11. og 12. juni informationsmøder om, hvordan man får del i de knap 100 mio. kr. som bliver udbudt til grønne udviklings- og…
Innovationsfonden har bevilget knap 15 millioner kroner til et nyt forskningsprojekt ledet af virksomheden VikingGenetics. Center for Kvantitativ…
Forskere fra Institut for Fødevarer er kommet et skridt tættere på at forstå sammenhængen mellem vores kødindtag og mulig risiko for…
Noget madaffald er helt uundgåeligt - mens andet er madspild, fordi det kunne være endt på en tallerken. I den danske servicesektor er andelen af…
Side 90 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.