Aarhus Universitets logo
English
Frøene fra den eksotiske busk annatto indeholder det røde farvestof norbixin, der kan bruges til at sætte kulør på en lang række madvarer, for…
Seniorforsker på AU, Steen Henrik Møller, krydser i disse dage fingre for, at politikerne vil kaste 70 millioner kroner efter det forskningsprojekt,…
Kandidatuddannelsen ”International Fødevarekvalitet og Sundhed” klæder studerende på til at udvikle og udveksle fremtidens fødevarer på tværs af Kina…
Aarhus Universitet har ved årsskiftet gennemført en organisationsændring, der nu gør det muligt at åbne fire nye institutter. Det sker som led i…
Vi spiser alt for meget sukker, blandt andet i form af sødede drikkevarer, yoghurt og kage. Men kan vi overhovedet lide disse fødevarer, hvis de ikke…
I et samarbejde mellem forskere på Nationalmuseet og Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet i Flakkebjerg, er det lykkedes at udvikle en…
Forskere fra Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet har ved et lykketræf opdaget en mutation, der gør hvede speltlignende.
Velkommen til en video-rundtur i de nye forsøgsfaciliteter på Danmarks Kvægforskningscenter (DKC) ved Aarhus Universitet.
Forskere fra Aarhus Universitet har testet brugen af satellit- og dronebilleder til at undersøge og forudsige kvælstof- og vandbehov hos kartofler…
I et pilotprojekt finansieret af det europæiske fødevareinitiativ EIT Food undersøger forskere fra blandt andet MAPP Centret ved Aarhus Universitet,…
Side 77 af 166
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.