Aarhus Universitets logo
English
Hun har brugt sit professionelle liv på at forske i de dele af produktionsdyrs liv, hvor der ikke findes nogen nemme velfærdsløsninger. Nu kan Mette…
Hvor skal fremtidens proteiner komme fra? For at forsøge at svare på dette spørgsmål, har forskere fra Aarhus Universitet undersøgt fordøjeligheden af…
Ekspert i grise og insekter og et yderst velkendt ansigt på AU Viborg, Jan Værum Nørgaard, er for nylig blevet udnævnt som professor ved Institut for…
EU Kommissionen har fremsat et nyt udspil til regler for transport af produktionsdyr. I den anledning var professor på Institut for Husdyr- og…
Beskyttelse af små marker frem for store har en effekt på miljø, klima og biodiversitet. Men effekten er relativt lille. Det konkluderer DCA -…
Centrale udtalelser fra forsker fra Institut for Agroøkologi blev udeladt i indslag i TV Avisen om juletræer og klima, hvilket resulterede i en…
Et projekt kaldet LegumeLegacy, støttet af Marie Skłodowska-Curie Actions, arbejder på at ændre landbrugspraksis og løse miljømæssige udfordringer. De…
Davide Cammarano tiltræder som professor i miljø- og afgrødevidenskab ved Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet. Hans rejse fra Syditalien via…
D. 1. oktober 2023 overtog Henrik Brinch-Pedersen posten som viceinstitutleder ved Institut for Agroøkologi på Aarhus Universitet efter professor Per…
Dette efterår stod Europa over for en afgørende beslutning om glyphosat, det kontroversielle ukrudtsmiddel, der anvendes i vid udstrækning i…
Side 5 af 150
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.