Aarhus Universitets logo
English
At reducere fedt i fødevarer eller erstatte fedt med noget andet, giver god mening, da flere og flere af os døjer med overvægt. Men det er ikke så…
Den 5. april præsenterer forskere fra Aarhus Universitet den nyeste viden om fødevarekvalitet og forbrugeradfærd, og emner som madspild, klima- og…
En halv madpakke. En bolle, der kun er taget én bid af. En hakkebøf, som ikke smagte junior alligevel. Børnefamilier smider mere mad ud end…
Et nyt Danida-projekt ledet af Center for Kvantitativ Genetik og Genomforskning (QGG) har som mål at forbedre kvantiteten og kvaliteten af Sort…
Målinger af biomasse over og under jorden giver et mere nøjagtigt grundlag for kvantificering af kulstoftilførsel til jorden i kulstofrige vådområder…
Den gyldne standard for modermælkserstatning har altid været rigtig modermælk. Det betyder blandt andet, at man fjerner en del af mælkeproteinet…
”CO2 neutral, climate footprint, kompenseret med klimakreditter, klimasmart, klimakontrolleret.” Klimavenlighed sælger. Men kan vi forbrugere…
I en ny omfattende videnssyntese fra Aarhus Universitet samles viden om den naturlige variation i mælk fra de største danske mælkeracer Jersey og…
I partnerskabet Arla Food for Health (AFH) er fire aktører fra både industrien og universitetsver-denen gået sammen for at udforske mejeri og…
Demonstrationen skal vise, om man kan erstatte brugen af medicinsk zink med pulver af hvidløg og æble, som blandes i grisenes foder. Forhåbningen er,…
Side 37 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.