Aarhus Universitets logo
English
Hvordan kan noget så velkendt som græs få en helt ny rolle i det danske landbrug og samtidig være med til at løse nogle af tidens største…
DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug ved Aarhus Universitet er med, når arbejdet med at bringe nye klimateknologier ud i virkeligheden…
Kontrol med indvoldsorm i heste håndteres forskelligt fra land til land på baggrund af forskellige vejledninger. Nu har forskere og fagfolk bag disse…
En ny dansk undersøgelse viser, at restprodukter fra biogas – herunder rester af gylle og græs – kan blive nøglen til mere effektiv og bæredygtig…
Om eftermiddagen den 4. juni 2025 vedtog Europa-Parlamentet officielt aftalen om EU’s første jordovervågningslov nogensinde. Aftalen, som nu afventer…
Janne Winther Christensen, lektor ved Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab på Aarhus Universitet, er blevet udnævnt som æresmedlem af den…
Larver fra den sorte soldaterflue kan være med til at bekæmpe madspild og øge bæredygtig produktion af protein. Larvernes evne til at omdanne affald…
From Research to Revolution: How Gut Health Shapes Sustainability. The story behind the PIG PARADIGM project as seen through the lens of Professor…
Morten Maigaard fra Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab ved Aarhus Universitet er en af dette års modtagere af Aarhus Universitets…
Eksporten af smågrise fra Danmark er steget markant det seneste årti. Men ved vi egentlig nok om, hvordan dyrene har det under de lange transporter –…
Side 2 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.