Aarhus Universitets logo
English
Lette selvkørende markrobotter kan ligesom almindelige traktorer påvirke jordens fysiske egenskaber og øge risikoen for jordpakning i pløjelaget (0-20…
Den 5. juli fremlagde Europa-Kommissionen et forslag, der, hvis det vedtages, vil udgøre EU's første lovgivning med fokus på at forbedre jordbundens…
Forskere fra Aarhus Universitet sammenligner drivhusgasudledning fra et traditionelt kartoffelsædskifte på drænet tørvejord med dyrkning af rørgræs…
Ifølge forskere fra Aarhus Universitet kan en ny model forudsige, hvordan marktrafik deformerer jorden i pløjelaget. Modellen tager højde for både…
Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet vil gennem forskning og uddannelse skabe grundlag for den grønne omstilling af landbrug og…
En gruppe forskere fra Aarhus Universitet har netop startet et projekt, hvor de vil undersøge, hvordan forbrugerne forstår og vælger mindre…
Nyudnævnt professor Jette Feveile Young fra Institut for Fødevarer på Aarhus Universtitet deltog for nylig i 24syv-podcasten Supertrends, hvor hun…
Det vil et nyt EU-projekt komme med et bud på i samarbejde med seks forskellige “testing grounds” heriblandt Peters Gartneri ved Beder i Østjylland.
Skal fremtidens proteinkilder komme fra kløver, insekter, tang eller kultiveret kød, og hvordan får vi folk til at spise dem? Det har en gruppe…
Jens Grønbech Hansen, seniorrådgiver ved Aarhus Universitet, deltager i en spændende podcastserie, der udforsker kartoflens historie og ikke mindst de…
Side 16 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.