Aarhus Universitets logo
English
Genomisk selektion er med succes implementeret i avlsprogrammer for søer – nu er turen kommet til slagtesvinene, som i et igangværende…
AU-forskeren Majken Pagter, der forsker i planters frosthårdførhed, har modtaget Carlsbergfondets rejsestipendium, der muliggør et ophold på anerkendt…
Med initiativet Mød en forsker får landets fødevarevirksomheder nu mulighed for at komme i dialog med nogle af landets bedste forskere inden for…
Fødevare- og jordbrugsområdet på Aarhus Universitet får millioner til at udføre nye forskningsprojekter og fortsætte igangværende projekter, som…
For første gang er det lykkedes forskere at producere en afgrøde, der kun indeholder sundt kulhydrat. Letfordøjelig stivelse, som er den mindre sunde…
En ny rapport beskriver arbejdet med bevaring af genetiske ressourcer hos danske husdyr.
DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug under Aarhus Universitet koordinerer forskningsbaseret myndighedsbetjening for Fødevareministeriet –…
Varslingssystem mod gulrust, funktionelt tilskudsfoder til malkekøer og dyrkning af miljøskånsomme juletræer er blandt de forskningsprojekter, der har…
Et nyt hæfte udgivet af Naturhistorisk Museum og skrevet af seniorforsker Poul Sørensen fra Aarhus Universitet kommer rundt om hønen på en…
Optimering af maskinoperationer, brug af sensorer og optimale kørselsmønstre er centrale elementer i den fremtidige dyrkning af planter. Et indlæg på…
Side 155 af 156
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.