Aarhus Universitets logo
English
Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte bliver protektor for den internationale hestekongres ISES 2014, som forskere fra Aarhus Universitet står i…
Den forholdsvis nye uddannelse EUR-Organic giver mulighed for at få en kandidatgrad fra to forskellige universiteter i Europa. Den første kandidat fra…
DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug har udarbejdet notater, hvori forskere udtaler sig om virkemidler, der kan nedbringe jorderosion.
Forskere peger på, at der er behov for at undersøge mulige effekter af glyphosat på sundheden hos husdyr, som er i særligt følsomme fysiologiske og…
Det midtjyske fødevareerhverv skal rustes til et globalt fødevaremarked, hvor der stilles stigende krav om kvalitet og fødevaresikkerhed. DCA er…
Forskere fra Aarhus Universitet undersøger mulighederne for, at der findes nye og spændende sorter af broccoli og spidskål i genbanken hos AU Årslev.
En masteruddannelse på Aarhus Universitet, der har fokus på vurdering af husdyrvelfærd, er på banen igen og indleder med informationsmøde 1. april for…
Regeringen ønsker at øge andelen af økologiske måltider i de offentlige køkkener. Men er danskerne med på den? Og hvor godt forstår forbrugerne de…
Hvordan får man forbrugere til at træffe det sunde valg af fødevarer? ”Nudging” er en af metoderne. Forskere fra Aarhus Universitet har skabt et…
Merete Jensen, der kommer fra en stilling på Videncentret for Landbrug, er valgt til ny centerleder ved Danmarks Kvægforskningscenter (DKC).
Side 153 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.