Aarhus Universitets logo
English
En ny aftale mellem kvægbrugserhvervet og Aarhus Universitet skal optimere anvendelsen af faciliteter til kvægforskningen.
Spin-off fra Aarhus Universitet undersøger proteinhydrolysaters evne til at modvirke fedme og diabetes.
Ikke to malkekvægbesætninger er ens. Derfor kan det same tiltag have forskellige effekter i forskellige besætninger. Et managementsystem, der bruges i…
En erhvervspostdoc fra Aarhus Universitet har været med til at skabe et dansk gennembrud i kampen mod overforbrug af bredspektret antibiotika hos…
Metan i gylle, den gode kælvning og påvirkning af staldlugt på mælken er nogle af de emner, som behandles i den seneste udgave af Ny Kvægforskning.
Forskere fra Aarhus Universitet arbejder i et tæt parløb med erhvervet om at udvide sortimentet af gennemtestede økologiske sorter af grønsager.
Kontrolleret udsugning af luft fra svinestaldenes gyllekanaler kombineret med en effektiv biologisk rensning er et nyt forskningsprojekts bud på at…
Kulde, dvale og varme på de rigtige tidspunkter – det er det, der driver de fleste danske frugttræer og -buske og får dem til at trives og producere…
Som den mytologiske fugl Føniks rejste sig fra ilden, er AU Årslevs klimakamre , der blev ødelagt af brand sidste sommer, nu genfødt og fit for fight.…
Forskere arbejder på tværs af dyrearter for at løse nogle af gåderne vedrørende humansygdomme.
Side 147 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.