Aarhus Universitets logo
English
Regeringen ønsker at øge andelen af økologiske måltider i de offentlige køkkener. Men er danskerne med på den? Og hvor godt forstår forbrugerne de…
Hvordan får man forbrugere til at træffe det sunde valg af fødevarer? ”Nudging” er en af metoderne. Forskere fra Aarhus Universitet har skabt et…
Merete Jensen, der kommer fra en stilling på Videncentret for Landbrug, er valgt til ny centerleder ved Danmarks Kvægforskningscenter (DKC).
En stor andel af danske grise har genvarianter, der påvirker deres overlevelse og sundhed. Forskere fra blandt andet Aarhus Universitet har udviklet…
Den lille størrelse af bestandene af Jersey og rødtmalkekvæg i de nordiske lande giver udfordringer, når der anvendes genomisk selektion for at øge…
Bioaktive stoffer fra industrihamp skal i nyt forskningsprojekt udnyttes til at optimere foderblandinger til søer og pattegrise og på den måde…
Når Future Food Innovation og Aarhus Universitet for tredje gang arrangerer matchmaking mellem fødevareforskere og fødevarevirksomheder, så er det et…
I 2014 stiller Gluds Legat to mio. kr. til rådighed for forskningsprojekter inden for land- og skovbrug.
Derek Victor Byrne udnævnes til professor og leder af forskergruppen ”Fødevarer, metabolomics og sensorik” ved Institut for Fødevarer ved Aarhus…
Mennesker, miljø og husdyr kan få gavn af korn, der fremavles til at indeholde højere mængder af enzymet fytase, som øger tilgængeligheden af fosfat…
Side 143 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.