Aarhus Universitets logo
English
Landmænd og dyrlæger oplever stigende problemer med antibiotikaresistens, efter at det i juli 2022 blev forbudt at tilsætte zink til grises foder. Det…
Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet kan med glæde offentliggøre ansættelsen af ny videnskabsformidler
Eusun Han’s vej til at blive adjunkt ved Aarhus Universitets Institut for Agroøkologi er alt andet end konventionel. Hans rejse, der er præget af en…
Dyr og mennesker taler ikke samme sprog. Det kan være en udfordring, når vi har dem i vores varetægt – for eksempel som landbrugs- eller forsøgsdyr.…
Forestil dig duften af friskbrygget øl, der langsomt simrer over åben ild, omgivet af det rustikke landskab, som oldtidens mennesker engang vandrede…
En micro-CT-scanner er et fantastisk forskningsværktøj, fortæller lektor Henrik Lauridsen fra Institut for Klinisk Medicin. Her kan du læse mere om…
Carl-Otto Ottosen fejrer 1. september 40-års jubilæum. Selvom han har arbejdet med det samme felt i fire årtier, har han aldrig kedet sig.
Biostimulanter er et voksende fokusområde inden for landbrug og havebrug - men virker de? Hør om den nyeste forskning om biostimulanter på et…
Når du tager landbrugsjord ud af drift, kan du med fordel give en hjælpende hånd til de urter og græsser, som bedst understøtter biodiversiteten.…
Kom til Fodringsdag 2024 og mød landets førende eksperter i kvægernæring og hør dem fortælle om den nyeste forskning på området.
Side 13 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.