Aarhus Universitets logo
English
Hvordan står det til med dyrevelfærden i Danmark? En rapport fra Fødevarestyrelsen, som forskere fra Aarhus Universitet har bidraget til, giver et…
Metoderne til at måle mulige effekter af pesticider på mænds sædkvalitet trænger til en opstrammer. Nu sætter forskere fra Aarhus Universitet…
Brunstige søer elsker det – men vi mennesker afskyr det: lugten af stoffet androstenon. Stoffet giver afsmag i kød fra hangrise, der ikke er…
Klimaændringerne er ved at være en hæmsko for produktionen af solbær i Danmark. De nuværende kommercielle sorter af solbærplanter er ikke alle…
Forskning viser, at syre, fiber og tilsætning af de rigtige bakterier kan påvirke sundheden i grisens tarmsystem.
Kvælstofforbindelser spiller en vigtig rolle i plantens kamp mod svampesygdomme. Forskere sætter nu fokus på at forstå mekanismerne bedre. Det kan…
Integrerede og gennemtænkte økologiske husdyrbrug kan bidrage til at styrke velfærden og robustheden hos både husdyr og de mennesker, der passer…
Forskere fra Aarhus Universitet udvikler et nyt kosttilskud, der springer fiber over og går direkte til sagen: smørsyre. Formålet er at fremme…
Det strømmer til Danmark med hesteforskere fra flere kontinenter, når dørene åbnes til den 10. internationale hesteforskningskonference. Forskere fra…
Forskere fra flere end 40 lande kommer til den internationale kongres om husdyrforskning, EAAP 2014, i København sidst i august. Aarhus Universitet er…
Side 136 af 151
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.