Aarhus Universitets logo
English
Som et led i den dyrevelfærdsaftale, som et bredt flertal i folketinget vedtog i februar 2024, har Fødevarestyrelsen bedt Aarhus Universitet om at…
En ny undersøgelse viser, at det kan tage årtier at genopbygge biodiversiteten efter omlægning til økologisk drift.
Forskere fra Aarhus Universitet er dykket ned i forældres rolle i at påvirke deres børns spisevaner, og i hvad sundhed og bæredygtighed betyder i den…
I løbet af sit ph.d.-studium har Alex Njugi Wangeci anvendt laser-induceret nedbrydningsspektroskopi (LIBS) til at prædiktere forskellige…
En ny undersøgelse fra bl.a. Aarhus Universitet fremhæver, hvordan landmænd verden over kan øge deres hvedeudbytter uden at bruge et større areal…
Aarhus Universitet har netop indviet en avanceret microCT-scanner på Skejby Sygehus, en af de få af sin slags i Danmark. Den nye scanner vil åbne op…
Sportshestes ædemønster og sammensætning af foder adskiller sig væsentligt fra deres vilde slægtninge. De får betydeligt mere stivelse i foderet for…
Ella Sieradzki har altid været draget af naturens mysterier. Denne fascination har ført hende fra Israels solrige kyster til Danmarks frodige marker.…
Landmænd og dyrlæger oplever stigende problemer med antibiotikaresistens, efter at det i juli 2022 blev forbudt at tilsætte zink til grises foder. Det…
Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet kan med glæde offentliggøre ansættelsen af ny videnskabsformidler
Side 12 af 163
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.