Aarhus Universitets logo
English
Et nyt forskningsprojekt skal undersøge, om en stigning i rugetemperaturen kan mindske forekomsten af benproblemer hos slagtekyllinger.
Der er gode nyheder inden for så forskellige områder som ost, diabetes og bioolie på listen over årets mest læste fødevare- og jordbrugshistorier fra…
Modermælk indeholder bittesmå strukturer, der gør det muligt at overbringe beskeder fra moderens celler til barnets celler. Forskere ved Aarhus…
Et nyt projekt har som mål at øge bæredygtigheden i dansk bærproduktion. Det skal bl.a. ske ved at lade solbær, surkirsebær og andre smagsbomber indgå…
International koordinator Vivi Hunnicke Nielsen fra DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug er valgt som vicepræsident for Animal Task Force.
Tidl. forsker og indehaver af virksomheder ISI Food Protection, Dieter Elsser-Gravesen, bliver tilknyttet Institut for Fødevarer som adjungeret lektor…
Ved hjælp af en ny metode har forskere ved Aarhus Universitet vist, at der er sammenhæng mellem kvaliteten af rucolasalat efter høst og frigivelsen af…
Mere innovation, flere arbejdspladser og bedre uddannelse på fødevareområdet. Det er målet for konsortiet FoodNexus, der bl.a. har Aarhus Universitet…
Minktæver må ikke mangle foder i begyndelsen af diegivningen, men en ny undersøgelse fra Aarhus Universitet viser, at konsekvenser er forskellige for…
Hvordan bidrager økologien til de fælles samfundsgoder? Det er et af de centrale spørgsmål, som deltagerne på årets Økologi-Kongres skal tage stilling…
Side 126 af 154
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.