Aarhus Universitets logo
English
Danmarks fødevaresektor er den tredjestørste i den vestlige verden, og siden 2009 har Agro Food Park arbejdet som innovations- og vækstcenter for…
Forskningsplatforme i Center for Cirkulær Bioøkonomi (CBIO) åbner nye muligheder for interdisciplinær forskning, erhvervssamarbejde og…
Overvejer du en efteruddannelse inden for vurdering af dyrevelfærd? Så læs her om tre studerendes erfaringer og udbytte med masteruddannelsen ved…
Legat fra botaniker og plantepatologen Frederik Kølpin Ravn uddeles igen i 2018. Ansøgninger skal indsendes senest 9. april 2018.
Forskere fra Institut for Husdyrvidenskab ved Aarhus Universitet skal i samarbejde med to forskningsinstitutioner i Tyskland og Holland drive EU’s…
Det digitale landbrug er rykket et markant skridt fremad med offentliggørelsen af et nyt softwareværktøj, hvor Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus…
I kølvandet på debatten om Aarhus Universitets model for kvælstofudvaskning, NLES4, holdt universitetet en åben faglig workshop med oplæg fra Aarhus…
Teknologi i malkestalden kan bruges til at forbedre den genetiske vurdering af køers malkningsegenskaber og derved forbedre dyrenes sundhed og…
Det bliver muligt at følge Aarhus Universitets workshop om marginaludvaskning af kvælstof via computer, mobil eller tablet. Workshoppen streames, og…
I år afholdes den første danske udgave af BISC-E, som er en ny europæisk student competition inden for bioøkonomi. Konkurrencen skal anspore…
Side 105 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.