Aarhus Universitets logo
English
Forskning i dyrevelfærd er vigtigt for, at vi som samfund overholder vores lovgivning og vores etiske ansvar. Der er økonomiske og politiske…
Forskere fra Aarhus Universitet har opdateret kortet over kulstofrige lavbundsjorder i Danmark, det såkaldte Kulstof2022 kort. Landbrugsstyrelsen…
I 2021 startede projektet GrainLegsGo, som skulle fremme dyrkningen af friske bælgfrugter til fødevarer. Projektet har også undersøgt brug af…
Inden rodfrugter rammer supermarkedet i dag, bliver de vasket og poleret, så de for forbrugeren ser appetitlige ud. Men denne proces har en bagside,…
Aarhus Universitet står klar til at åbne dørene for en af årets mest betydningsfulde begivenheder inden for landbrugsforskning: XXII Internationale N…
Hvordan har vejret ændret sig de sidste 30 år? Det har forskere fra Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet undersøgt ved hjælp at data fra AU…
En ny undersøgelse fra Aarhus Universitet viser, at velfærden for forældredyr til slagtekyllinger kan forbedres ved at tilføje uopløselige fibre og…
Vanessa Hall er tiltrådt som professor ved Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab på AU Viborg. Her skal hun have fokus på forskning i…
Når aktivistiske enkeltindivider tilskudsfodrer heste i naturpleje og chikanerer dyreholderne, spænder de ben for den forskning, der skal sikre netop…
Som en del af EU’s mål om at forbedre jordsundhed har EU-projektet PREPSOIL lavet en database med information om jordens sundhed. Her ligger alt fra…
Side 1 af 152
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.