Aarhus Universitets logo
English
Vi skal spise mindre sukker, men hvordan kan fødevareindustrien reducere sukkerindholdet uden at gå på kompromis med den søde smag? Forskere fra…
Forskere fra Center for Kvantitativ Genetik og Genomforskning (QGG) deltager i et nyt projekt, der skal udvikle mere tørkeresistente afgrøder.
Kakaoproduktionen i Ghana er truet af klimaforandringer. Forskere fra Aarhus Universitet vil samarbejde med forskningsinstitutioner i Ghana i et nyt…
Et igangværende samarbejde mellem danske universiteter og University of Ghana får ny tilført yderligere midler til at styrke forskning i…
Grønsagsproduktionen i Ghana er truet af klimaændringer i form af højere temperaturer og længere tørkeperioder. Forskere fra Aarhus Universitet vil i…
Forskere fra Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet har netop afsluttet et forskningsprojekt i Ghana, der peger på nye løsninger til at øge…
Clarissa Schwab er ny lektor ved Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet, hvor hun skal forske i mikroorganismer for at fremme…
Når koen fodres med græs, med et naturligt højt E-vitamin-indhold, bliver mælkens indhold af E-vitamin højere, end hvis koens primært får foder tilsat…
Ryttervægt har ikke umiddelbart så stor betydning for hestens velfærd, som man måske hidtil har troet. Hverken hestens stressniveau, puls eller adfærd…
Seniorforsker Claus Grøn Sørensen er ny professor på Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet, hvor han fortsætter sin forskning i…
Side 81 af 153