Aarhus Universitets logo
English
Omkring 150 forskere, politikere og stakeholdere var den 17. november samlet til et webinar, hvor forskere fra Danmark, Irland og Holland orienterede…
Inspireret af den udbredte anvendelse af teknologi i sammenhæng med COVID-19, er adjunkt Qian Janice Wang fra forskergruppen Fødevarekvalitet,…
For at få et bedre indblik i udviklingen af ukrudtets resistens mod herbicider, har forskere fra Aarhus Universitet opdateret resistensbilledet i et…
Igennem sit Ph.d. studie udforsker Jakob Raffn et af vor tids fundamentale paradokser, navnlig at ’samfund på trods af øget viden omkring…
I et nyt EIT Food-projekt undersøger forskere fra Institut for Fødevarer, Aarhus Universitet, hvordan COVID-19-ramte oplever ændringer i appetit,…
Forskere fra Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet har udviklet et system til terronklassificering på forskellige skalaer baseret på data om…
Et stort antal minkbesætninger skal aflives. Forskere fra Aarhus Universitet har udarbejdet et notat til Fødevarestyrelsen om, hvordan det sikres at…
Aarhus Universitets Center for Innovativ Fødevareforskning, innFOOD, afholder sin første, internationale forskningskonference den 1. og 2. februar…
Adjunkt Martin Krøyer Rasmussen fra Institut for Fødevarer modtager 2,8 millioner kroner fra Danmarks Frie Forskningsfond til et projekt, der skal…
Minkene på forsøgsfarmen på AU Foulum vil blive aflivet i de kommende dage. Instituttet er ved at danne sig et overblik over konsekvenserne for…
Side 80 af 166