Aarhus Universitets logo
English
I løbet af de næste fem år vil professor Claus Hviid Christensen være tilknyttet Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet. Torsdag den 25. august…
Ny rapport beskriver muligheder og barrierer for udvikling af fødevareerhvervet med udgangspunkt i typeprodukter.
Udviklingen af et nyt fodringskoncept skal reducere grisenes udledning af klimagasser. Samtidig forventes det, at konceptet vil kunne forbedre…
Postdoc Cecilie Hermansen og postdoc Johannes Lund Jensen modtager H.C. Ørsted Forskertalentprisen 2022 for deres forskning indenfor henholdsvis…
Igen i år er der et bekymrende fald på antallet af optagne på flere af de videregående uddannelser, som relaterer til landbruget.
Et forskningsprojekt har bl.a. undersøgt loftshøjdens betydning for ventilation og smågrises mulighed for ”naturlige bevægelser”, når de transporteres…
Kan fødevarer blive bedre med ingredienser fra for eksempel tang og plantebaserede fedtstoffer? Spørgsmål som disse, og mange flere, kan et…
Aarhus Universitet har dokumenteret, at foder, tilsat en cocktail af hvidløg kombineret med enten æblepresserest eller solbær, kan reducere…
Ny forskning fra Aarhus Universitet har vist, at kalve ofte er i underskud med E-vitamin i forbindelse med fravænning. Derfor er forskerne fremkommet…
For-ageren og hjulsporene har vist sig at være markens helt store klimasyndere. Områder med tæt pakket jord har i et nyt studie vist sig at udlede…
Side 42 af 166