Aarhus Universitets logo
English
Ernæringsmæssigt har nogle tangarter et stort potentiale som foder til drøvtyggere. Men brugen af tang som foder er også forbundet med en masse…
Nu er der ny viden på vej til bedre udnyttelse af græsmarksafgrøder og dermed merudbytte til landmanden. AU-forskere vil i nyt projekt undersøge…
Aarhus Universitet står i spidsen for et nyt forskningsprojekt, som skal bane vejen for en mere klimaeffektiv mælkeproduktion. Målet i projektet er at…
En gruppe danske universiteter og virksomheder går sammen om at skabe et fælles højteknologisk laboratoriecenter, FOODHAY, der skal udvikle sundere og…
Et nyt forskningsprojekt skal udvikle strategier til reduktion af metanemissioner fra husdyrgødning i hele kæden fra dyr til lagring.
Spis varieret, ikke for meget og vær fysisk aktiv. Sådan lyder ét af Fødevarestyrelsens kostråd. Men det er lettere sagt end gjort. En stigende andel…
I projektet MainHealth kigger forskerne på modermælkens sammensætning og dens betydning for barnet. Modermælk er fra naturens side tilpasset det…
Ny forskning og produktudvikling inden for bæredygtige emballager til frugt og grønt blev præsenteret på et seminar på Teknologisk Institut i Aarhus…
Forskere fra Aarhus Universitet, Københavns Universitet og SEGES vil i et nyt projekt skabe grundlag for nye nationale emissionsfaktorer for lattergas…
Efterafgrøder har igennem flere år været brugt som virkemiddel til at reducere udvaskningen af kvælstof fra dansk landbrug. Nu vil et hold af forskere…
Side 88 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.