Aarhus Universitets logo
English
Vi er godt klar over, at vores eget forbrug af slik og chips er for højt - men vi mener hver især, at vores eget forbrug er lavere end andre danskeres…
Dekanen på Faculty of Technical Sciences foreslår en organisering i fire nye institutter, der skal samle og styrke ingeniørområdet på AU omkring de…
Den 1. juli 2020 afholder Aarhus Universitets Center for Cirkulær Bioøkonomi (CBIO) webinar, hvor den nyeste forskning på området præsenteres.…
Food eHub ved Institut for Fødevarer, Aarhus Universitet, har hjulpet en lokal, nystartet virksomhed med at sikre midler fra Future Food & Bioresource…
På Aarhus Universitet er der fokus på at udvikle bæredygtige emballageløsninger til fødevarer. I et nyt forskningsprojekt skal MAPP Centret være med…
Forskere på Aarhus Universitet er i færd med at teste en ny miljøvenlig proteinkilde, Uniprotein, i et fodringsforsøg med grise. Uniprotein er en…
Cecilie Hermansen fra Institut for Agroøkologi modtager Aarhus Universitets Forskningsfonds ph.d.-pris den 4. juni.
Forskere fra Aarhus Universitet undersøger i et langvarigt markforsøg, hvad der sker med jordens fysiske egenskaber, når markerne omlægges fra ensidig…
Både dansk og europæisk lovgivning kræver at smågrises velfærd tilgodeses - også når de transporteres. Et af elementerne heri er loftshøjden i bilerne…
Forskere fra Institut for Agroøkologi og Institut for Bioscience ved Aarhus Universitet har udarbejdet et nyt katalog over tiltag, der kan fremme…
Side 75 af 151
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.