Aarhus Universitets logo
English
Institut for Husdyrvidenskab på Aarhus Universitet har per 1. marts 2021 udnævnt Peter K. Theil til professor i ernæring og laktationsfysiologi. Med…
Mere viden til virksomhederne, flere succesfulde startups og nye bæredygtige løsninger inden for fødevarer og bioressourcer. Det er målet for en ny…
Forskere fra Aarhus Universitet har kortlagt vandtransport i jordens makroporer for hele Danmark. Kortlægningen kan blandt andet bruges til at udpege…
Spis dine ærter, er ikke længere blot noget, man med alvorlig mine siger til kræsne børn. For der er mange gode grunde til at spise friske ærter og…
Forskere ved Aarhus Universitet har gennemført en undersøgelse af, hvad det betyder for slagtekyllinger at have forringede gangegenskaber uden at være…
Et nyt forskningsprojekt tilbyder små og mellemstore danske agrovirksomheder hjælp til at arbejde strategisk med data for at skabe vækst og udvikle…
På Faculty of Technical Sciences modtager to forskningsprojekter i alt 28,9 millioner kroner til forskningsudstyr og –faciliteter, der kan understøtte…
Tre forskere fra Institut for Husdyrvidenskab på Aarhus Universitet sidder med ved bordet i flere af EFSA’s ekspertgrupper, når arbejdet med at…
Ambitionerne for Aarhus Universitets Institut for Bio- og Kemiteknologi er tårnhøje, og professor Lars DM Ottosen melder sig som nyudnævnt…
Globalt set er det animalske fødevaremarked i vækst, og her har den danske produktion og forskning på området en vigtig rolle at spille, fordi vi er…
Side 73 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.