Aarhus Universitets logo
English
Professor Peter Lund og hans forskerkolleger har med nye fodertilsætningsstoffer reduceret danske køers metanudslip med godt en tredjedel. Læs med…
En række velfærdsforskere fra Institut for Husdyrvidenskab bidrager i et blogindlæg med konstruktive løsninger til at kombinere naturgenopretning og…
Danmarks Frie Forskningsfond bevilger 38 mio. kr. til 11 forskningsprojekter på Technical Sciences, herunder projekter på Institut for Agroøkologi og…
Forskere fra Aarhus Universitet og det norske universitet for biovidenskab har fundet ud af, at når landmænd anvender kalk på sure marker, kan de ikke…
Ny rapport sammenligner velfærden på minkfarme i Danmark og i resten af Europa, baseret på resultaterne fra velfærdsvurderingssystemet WelFur.
Forskningssamarbejde, der involverer ekspertise inden for fødevarevidenskab og teknologi såvel som eksperter i avanceret neutron- og røntgenvidenskab…
Der er stor viden om laboratoriefremstillet kultiveret kød i Norden, men der er brug for større sammenhæng mellem forskning og produktion. En netop…
De globale klimaforandringer lægger pres på vores hvedeafgrøder med stigende temperaturer, tørke og højere koncentrationer af CO2, men det er ikke…
Hør med her, hvor professor Peter Lund og seniorforsker Henrik Møller fra Aarhus Universitet, i TV-MIDTVEST, fortæller om deres forskning at at…
Fødeoverlap og rødlistestatus kan være med til at guide handlingsplaner og forvaltning af bier i naturområder i Danmark, viser ny forskning fra…
Side 70 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.