Aarhus Universitets logo
English
Et nyt forskningsprojekt skal reducere klimaaftrykket af fødevareingredienser med mindst 33% ved at erstatte æg med plante-baserede ingredienser, som…
I en undersøgelse af grises forhold under transport, fandt danske forskere ubetydelige effekter af etagehøjden i lastbilerne. Forsker fra Aarhus…
Et nyt studium peger på at somælkens indhold af palmitoleinsyre bidrager til pattegrisens evne til at holde varmen i de første dage efter fødslen. Får…
Ny rapport undersøger, hvordan restaurationsbranchen ser på barriererne for og mulighederne ved at sælge flere økologiske drikkevarer.
Hvad får EU til at investere milliarder i et partnerskab, der over en 7-årig periode svarer til en investering i forskning svarende til 6 kr. per…
TV2 satte i går fokus på historien om en ny DCA-rapport, der viser, at danskerne er i tvivl om, hvilke fødevarer, der er klimavenlige. Det blev til en…
Hvordan forstår og vælger forbrugerne mindre klimabelastende fødevarer? Det er en gruppe forskere fra Aarhus Universitet netop blevet færdig med at…
DCA-forskere kaster lys over balancen mellem klimaindsatser og dyrevelfærd i landbruget. Klimatiltag kan have utilsigtede konsekvenser for husdyrenes…
Fra 11. til 13. juni har Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet fornøjelsen af at være vært for anden udgave af International Cellular…
Intet mindre end 222 DCA-rapporter ligger tilgængelige på vores hjemmeside. Her kan du læse dig til, hvor meget halm, der er tilstrækkeligt som…
Side 5 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.