Aarhus Universitets logo
English
Virksomheder og forskere fra Aarhus Universitet vil nu arbejde sammen om at optimere proteinproduktion på basis af insekter. Det sker i regi af…
I 2020 iværksatte Fødevarestyrelsen en kampagne til at understøtte deres målsætning om at reducere antibiotikaforbruget til grise. Kampagnen bestod af…
Vores spisevaner er under forandring, og det stiller krav til udviklingen af sunde, bæredygtige og sikre fødevarer til en voksende befolkning. Du kan…
I samarbejde med Haldor Topsøe har Aarhus Universitet bygget et demonstrationsanlæg, der kan producere bæredygtig metanol fra biogas. Dermed åbner…
Lyt med, når Jørgen E. Olesen sammen med Christian Bugge Henriksen fra KU giver en grundig indføring i, hvorfor vores fødevareproduktion ikke er…
Ved at måle højden på græsset i marken kan droner hjælpe med at identificere områder i frøgræsmarker, der ofte rammes af lejesæd. Metoden giver…
Selv ved meget høje andele hestebønner i foderrationen til malkekøer er der ingen negativ effekt på mælkeydelsen, viser undersøgelser fra AU Foulum.…
Den optimale strategi til afgoldning af malkekøer
Anbefalingerne fra sidste år om at sænke malkefrekvensen men ikke foderniveauet blev fastholdt ved…
Der findes en mindre produktion af pekingænder i Danmark, men når det kommer til dyrevelfærd, er der ikke lovgivet i samme grad som for andet fjerkræ,…
Aarhus Universitets Institut for Husdyrvidenskab udbyder igen den 2-årige masteruddannelse i ”Vurdering af husdyrvelfærd i primærproduktionen”.…
Side 57 af 166
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.