Aarhus Universitets logo
English
Som svar på et stigende pres på at reducere drivhusgasemissioner, har forskere fra bl.a. Aarhus Universitet udforsket potentialet for at bruge…
Sodødeligheden i Danmark er stigende. Derfor har Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri bedt forskere fra Institut for Husdyr- og…
Et forskningsprojekt fra Aarhus Universitet har kastet lys over kvæggylles indflydelse på udvaskning af kvælstof fra økologiske kløvergræsmarker samt…
Et nyt forskningsprojekt skal reducere klimaaftrykket af fødevareingredienser med mindst 33% ved at erstatte æg med plante-baserede ingredienser, som…
I en undersøgelse af grises forhold under transport, fandt danske forskere ubetydelige effekter af etagehøjden i lastbilerne. Forsker fra Aarhus…
Et nyt studium peger på at somælkens indhold af palmitoleinsyre bidrager til pattegrisens evne til at holde varmen i de første dage efter fødslen. Får…
Ny rapport undersøger, hvordan restaurationsbranchen ser på barriererne for og mulighederne ved at sælge flere økologiske drikkevarer.
Hvad får EU til at investere milliarder i et partnerskab, der over en 7-årig periode svarer til en investering i forskning svarende til 6 kr. per…
TV2 satte i går fokus på historien om en ny DCA-rapport, der viser, at danskerne er i tvivl om, hvilke fødevarer, der er klimavenlige. Det blev til en…
Hvordan forstår og vælger forbrugerne mindre klimabelastende fødevarer? Det er en gruppe forskere fra Aarhus Universitet netop blevet færdig med at…
Side 3 af 152
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.