Aarhus Universitets logo
English
Regeringens nye udflytningsaftale betyder, at der på Faculty of Technical Sciences etableres en ny, integreret uddannelses- og forskningscampus i…
Alle otte universiteter i Danmark er gået sammen om et nyt forskningscenter, der skal skabe tværfagligt samarbejde mellem forskere i Danmark og…
Hestebønner er hot for tiden - som en alternativ og klimavenlig proteinkilde. Men indholdet af proteiner, vitaminer og andre komponenter i hestebønner…
Beskæftiger du dig med mejeriprodukter - enten som forsker eller i industrien? Så kan du komme med, når Aarhus Universitet er vært for en stor…
Nyt stof, der kan sænke metanudledningen fra køer med ca. 30%, er netop godkendt i EU. Stoffet skal nu testes i køerne på AU Foulum. Hør professor…
Aarhus Universitet, Institut for Husdyrvidenskab deltager i et nyt stort H2020 projekt, som vil kæde ekstensiv husdyrproduktion sammen med produktion…
Legat fra botaniker og plantepatologen Frederik Kølpin Ravn uddeles igen i år med henblik på at fremme forskningen på området. Ansøgninger skal…
Nyt projekt vil sætte ind over for den høje dødelighed af pattegrise i Danmark med en mere optimal mængde protein i foderet til soen. Projektet er…
Lyt med i DR1's program "Vildt Naturligt", hvor Vicky og Johan har haft besøg af lektor Janne W. Christensen for at tale om heste og deres oprindelse,…
Sundheds- og ernæringsanprisninger har ikke den store betydning, når vi køber slik, chips, kage og andre snack-produkter, for så har vi allerede…
Side 36 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.