Aarhus Universitets logo
English
Efter juni 2022 er det slut med at bruge medicinske niveauer af zinkoxid til smågrise de to første uger efter fravænning fra soen. Dette giver…
En samarbejdsaftale mellem Klimafonden Skive og Aarhus Universitet skal skabe bedre muligheder for udvikling af cirkulære, biobaserede…
Overgangen fra jæger-samler kultur til agerdyrkning udgør et vigtigt forskningsområde inden for forhistorisk arkæologi. Det gælder også spørgsmålet om…
Aarhus Universitet, Københavns Universitet og SEGES Innovation har sat sig i spidsen for et bredt netværk af videns- og forskningsinstitutioner,…
Ved hjælp af avanceret teknologi kan Aarhus Universitet nu sende forbrugere på indkøb i et virtual reality-supermarked, og det er der mange gode…
Forskere, som deltager i det europæiske forskningsprogram SusCrop, fremlægger resultater af tre års forskning i bæredygtig planteproduktion. Seminaret…
Det er emnet, når Food & Biocluster Denmark inviterer til formidlingsmøde torsdag den 21. april. Mødet tager udgangspunkt i en stor kortlægning af…
Ny rapport samler nyeste viden om klimaeffektivitet i landbruget og klimaaftryk for udvalgte fødevarer
Institut for Husdyrvidenskab går en fantastisk tid i møde. AU Foulum skifter navn til AU Viborg og skal nu huse uddannelserne: dyrlæge, agrobiologi og…
Vi står overfor en stor udfordring, når dansk landbrug skal være klimaneutralt om mindre end 10 år. Det kræver nye teknologier, metoder og strategier.…
Side 35 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.