Aarhus Universitets logo
English
En mands visioner og skelsættende dagsorden på fødevareområdet for 30 år siden blev udslagsgivende for, at der blev oprettet det første center i…
Efter fund af sprøjtemidlet clopyralid i organiske gødningsprodukter har Landbrugsstyrelsen bedt forskere fra Aarhus Universitet om at vurdere…
En ny sekventeringsmetode giver forskere mulighed for at aflæse organismers genomer mere præcist end tidligere muligt. Dette studie anvender den nye…
Rammebevillingen er ganske enkelt blevet for lille til at kunne opretholde de forskningsmiljøer, der er grundlaget for rådgivningen af myndighederne,…
På forsøgsmarker undersøger Varslingssystemet for udvaskning af pesticider til grundvandet (VAP) om regelret sprøjtning resulterer i udvaskning til…
Presse: Forskere fra Aarhus Universitet er lykkes med at bearbejde græs på en måde, så det kan bruges som foder til grise og kyllinger. "Vi kan…
Hovedparten af den globale produktion af forarbejdningstomater er koncentreret i få områder af verden, her forventes klimaforandringerne ifølge en…
Kom med i marken, når AU Flakkebjerg inviterer til Temadag for markfrø. I år er temadagen kombineret med den tilbagevendende Firmadag for agrokemiske…
Kultiveret kød kan være et af fremtidens bæredygtige alternativer til vores nuværende kødforbrug, og i Aarhus Universitets laboratorier arbejdes der…
Hvilken afgoldningsstrategi er bedst for koen? Det spørgsmål har forskere ved Aarhus Universitet undersøgt i et stort netop afsluttet projekt. Læs her…
Side 32 af 154
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.