Aarhus Universitets logo
English
Biogene byggematerialer bestående af græs, sukkeroer og ålegræs kan nedbringe byggebranchens klimaaftryk, og de har tilmed et stort…
Fremskridt for forskningen i cellebaserede fødevarer blev markeret på Aarhus Universitet, hvor forskere og interessenter mødtes for at dele viden og…
Forskere fra Aarhus Universitet har netop opdateret det jordbundstypekort, der ligger til grund for, hvilken JB-klassifikation, danske landmænd har på…
Tre ph.d.-studerende fra Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet (AU FOOD) har med forretningsidéen NOLA Protein Ingredients vundet EIT Foods…
Som svar på et stigende pres på at reducere drivhusgasemissioner, har forskere fra bl.a. Aarhus Universitet udforsket potentialet for at bruge…
Sodødeligheden i Danmark er stigende. Derfor har Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri bedt forskere fra Institut for Husdyr- og…
Et forskningsprojekt fra Aarhus Universitet har kastet lys over kvæggylles indflydelse på udvaskning af kvælstof fra økologiske kløvergræsmarker samt…
Et nyt forskningsprojekt skal reducere klimaaftrykket af fødevareingredienser med mindst 33% ved at erstatte æg med plante-baserede ingredienser, som…
I en undersøgelse af grises forhold under transport, fandt danske forskere ubetydelige effekter af etagehøjden i lastbilerne. Forsker fra Aarhus…
Et nyt studium peger på at somælkens indhold af palmitoleinsyre bidrager til pattegrisens evne til at holde varmen i de første dage efter fødslen. Får…
Side 2 af 151
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.