Aarhus Universitets logo
English
Med udnævnelsen af Lotte Bach Larsen til professor i mælkeproteinkemi og som forskningsleder for forskergruppen Fødevarekemi og -teknologi styrker…
Højteknologifonden har investeret i et erhvervspostdoc-projekt på Aarhus Universitet, der skal udforske og udvikle teknologier til at opdage og…
Ny genetisk teknologi har de sidste fem år skabt en revolution i dansk landbrug. Produktionen er steget, køerne er blevet sundere, og teknologien kan…
Vi skal udnytte jordens ressourcer endnu bedre for at skaffe mad nok til alle. Blandt andet skal vi forædle os frem til større udbytter pr. hektar.…
Forskere har opdaget en mutation med et indbygget dilemma for avlere af malkekvæg. En slettet gensekvens har en positiv effekt på mælkeydelse, men kan…
Højteknologifonden har uddelt midler til forskning i sikkerhedssystemer til fremtidens landbrugsmaskiner, bedre koordinerede markoperationer og et…
En journalist fra det internationale medie The Economist var på besøg på Kvægbrugets Forsøgscenter ved AU Foulum for at se med egne øjne, hvorfor…
Svampeangreb på bygafgrøden kan forårsage lavere høstudbytte grundet sygdommen bladplet. Et dansk-skotsk forskerhold vil nu udvikle værktøjer, der kan…
Et internationalt forskerhold har sat sig for at udvikle en ny og mere effektiv vaccine mod verdens vigtigste smitsomme svinesygdom, PRRS, der årligt…
Med en millionbevilling fra Højteknologifonden kan forskere og virksomheder nu sætte skub i udviklingen af sikkerhedssystemer til fremtidens…
Side 156 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.