Aarhus Universitets segl

Dansk fødevareproduktion imponerer i udlandet

En journalist fra det internationale medie The Economist var på besøg på Kvægbrugets Forsøgscenter ved AU Foulum for at se med egne øjne, hvorfor Danmark er så god til at producere fødevarer.

Foto: Jesper Rais

Hvorfor klarer danske fødevareproduktion sig så godt på trods af høje lønninger og omkostninger? Det spørgsmål stillede en journalist fra det internationale medie The Economist sig selv. For at få svar på spørgsmålet besøgte han Kvægbrugets Forsøgscenter ved AU Foulum. I det seneste nummer af Ny Kvægforskning kan du se TV2 Østjyllands indslag fra besøget.

 

I nyhedsbrevet kan du også læse om en undersøgelse af, om mælk virker slankende, om økologisk ungetyreproduktion og naturpleje og om effekten af antibiotika på alvorlig mastitis hos køer.   

 

Se TV2 Østjyllands indlæg fra besøget og læs artikler om kvægforskning i den seneste udgave af Ny Kvægforskning her.