Aarhus Universitets logo
English
Drivhusgassen metan kan blive til svinekød i stedet for at bidrage til den globale opvarmning. Forskere og erhverv arbejder sammen om at fremstille et…
Simherd begyndte som en regulær forskningsmodel blandt kvægforskerne på Aarhus Universitet. Men i 2010 blev aktieselskabet Simherd A/S stiftet – og…
Tirsdag 16. september er der temadag om pelsdyr på AU Foulum. Her præsenteres forskning, som har betydning både for dyrenes sundhed og velfærd - og…
Forskning i teknologi og biologi giver nye muligheder for udvikling af den europæiske husdyrproduktion.
Omkring en fjerdedel af alle de potteplanter, der produceres i Danmark, når aldrig frem til forbrugerne på grund af spild fra producent til forbruger.…
Forskere vil udvikle strategier til tildeling af kraftfoder, der er skræddersyet til den enkelte ko. Den individuelle tildeling af kraftfoder kan øge…
Hvordan står det til med dyrevelfærden i Danmark? En rapport fra Fødevarestyrelsen, som forskere fra Aarhus Universitet har bidraget til, giver et…
Metoderne til at måle mulige effekter af pesticider på mænds sædkvalitet trænger til en opstrammer. Nu sætter forskere fra Aarhus Universitet…
Brunstige søer elsker det – men vi mennesker afskyr det: lugten af stoffet androstenon. Stoffet giver afsmag i kød fra hangrise, der ikke er…
Klimaændringerne er ved at være en hæmsko for produktionen af solbær i Danmark. De nuværende kommercielle sorter af solbærplanter er ikke alle…
Side 149 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.