Aarhus Universitets logo
English
Uanset hvilket scenarium man opstiller, giver produktion af økologiske ikke-kastrerede hangrise en ringere økonomi end produktion af økologiske grise,…
Er det svinebranchen, detailhandlen eller forbrugerne, der skal tage ansvar for dyrevelfærd, spørger forskere fra Aarhus Universitet i en ny rapport.
Forskere har måske løst gåden om, hvorfor franskmænd kan drikke vin og spise masser af ost - og alligevel holde den slanke og sunde linje. Det ser ud…
Det nytter noget at lave kampagner, der opfordrer forbrugere til at købe sunde fødevarer. En undersøgelse foretaget af forskere fra Aarhus Universitet…
Den 22. maj 2015 indvier Aarhus Universitet et HTL-pilotanlæg på AU Foulum. Det ny anlæg omdanner organiske materialer fx græs eller organisk affald…
ICROFS har netop udgivet rapporten "Ny viden om økologi", som giver et populært overblik over den nyeste forskning inden for økologisk landbrug og…
Arrangementet onsdag 10. juni er desværre aflyst.
Bøvser, blod, mælk og adfærd er nogle af de egenskaber, som kan give et fingerpeg om, hvor effektiv og miljøvenlig en ko er. Forskere fra Aarhus…
Generelt er vi tilfredse med den mad, vi kan købe i danske butikker, og den mad, vi spiser. Det viser en undersøgelse foretaget af Aarhus Universitet.…
Skuldersår hos diegivende søer påvirker søernes adfærd i form af kortere liggetid, større rastløshed og færre diegivninger. Det viser en undersøgelse…
Side 142 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.