Aarhus Universitets logo
English
Det vil et nyt EU-projekt komme med et bud på i samarbejde med seks forskellige “testing grounds” heriblandt Peters Gartneri ved Beder i Østjylland.
Skal fremtidens proteinkilder komme fra kløver, insekter, tang eller kultiveret kød, og hvordan får vi folk til at spise dem? Det har en gruppe…
Jens Grønbech Hansen, seniorrådgiver ved Aarhus Universitet, deltager i en spændende podcastserie, der udforsker kartoflens historie og ikke mindst de…
Presseklip: Åbent hus-arrangement på AU Viborg tiltrak både børnefamilier og folk med en fortid i landbruget.
Siden foråret 2021 har forskere fra Aarhus Universitet arbejdet med en videnssyntese om klimatilpasning og landbrug. Det er nu mundet ud i, at…
I weekenden blev AU Viborg omdannet til en sandt videnskabelig legeplads, hvor over 1000 gæster blev draget af spændingen ved at udforske forskningens…
I år kan Aarhus Universitet i Flakkebjerg fejre 25 års-jubilæum. Det blev markeret med en festlig begivenhed d. 8. juni 2023. Her samledes nuværende…
GUDP-projektet PRÆCISIONSFRØAVL vil udvikle et dyrkningskoncept, der ikke alene vil kunne øge kvaliteten af græsfrø, men også reducere anvendelsen af…
Resultater i den nyligt udgivne rapport “Applied crop protection” fra DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug giver indsigt resultater…
To nye vidensynteser indgår som baggrundsmateriale for udarbejdelsen af regeringens kommende økologistrategi. Læs ICROFS' artikel om vidensynteserne,…
Side 14 af 151
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.