Aarhus Universitets logo
English
Michelle Williams fra Institut for Fødevarer er koordinator af et nyt EU-projekt, der skal fremme udveksling af viden til gavn for frugtsektoren
Selektion for grise med arveanlæg for en sund tarmflora kan nedsætte landbrugets forbrug af antibiotika og derved reducere problemerne med…
Lime, fiber og stevia er en cocktail af ingredienser, der kan tilsættes frugtsaft for at øge saftens sundhedsværdi og fremme smagsoplevelsen.
Overvejer du en efteruddannelse inden for vurdering af dyrevelfærd? Så læs her om tre studerendes erfaringer og udbytte med masteruddannelsen ved…
DCA leverer kvalitetssikret, forskningsbaseret rådgivning til Miljø- og Fødevareministeriet. Men aftalen mellem ministeriet og AU/DCA forhindrer ikke…
Mange fødevarer indeholder animalske proteiner fra æg eller mælk, men ny forskning vil gøre det muligt at erstatte disse med protein udvundet fra…
?I lyset af de seneste ugers debat om regeringens landbrugspakke giver professor Jørgen E. Olesen (DCA) og chefkonsulent Poul Nordemann Jensen (DCE)…
Direktøren for henholdsvis DCA og DCE, Aarhus Universitet kommenterer Flemming Nør-Pedersens indlæg i Børsen 18. februar.
I Vesten spiser vi for få fibre, for meget fedt og for mange raffinerede kulhydrater. Den usunde livsstil øger risikoen for en lang række…
Seks økologiske landmænd skal sammen med forskere fra Aarhus Universitet udvikle nye metoder og til opstaldning og mælkefodring af øko-kalve, som kan…
Side 134 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.