Aarhus Universitets logo
English
Du er hvad du spiser – men hvorfor spiser du det, du spiser, og hvorfor køber du bestemte fødevareprodukter frem for andre? Hvad påvirker din nydelse…
Er du naturforvalter, sagsbehandler eller rådgiver? Så er der mulighed for efteruddannelse på Aarhus Universitet.
Forskere fra flere fakulteter og institutter på Aarhus Universitet bidrager til at styrke forskningen i udvalgte ulande gennem Danida-programmet…
Aarhus Universitet tilbyder en masteruddannelse til dyrlæger, rådgivere, lærer på landbrugsskoler og andre professionelle aktører indenfor…
Intelligente logistiske værktøjer kan optimere landbrugsoperationer ved at få de forskellige markoperationer og involverede maskiner til at samarbejde…
Forskningsprojektet SUMMER har vist, at det er muligt at profilere økologisk kød ved at bruge mere lokalt produceret protein og lægge ekstra vægt på…
Med et nyt projekt vil forskere undersøge, om oregano i foderrationen til malkekøer kan mindske metanudslippet fra køer. Oregano har i…
Et nyt projekt skal gavne den økologiske produktion ved dels at udvikle avlslinjer, der er bedre egnet til økologisk produktion, og dels bane vej for,…
En af de store udfordringer i økologisk landbrug er at opretholde en positiv balance i kvælstofregnskabet. I økologisk landbrug, hvor man ikke bruger…
En række syntetiske farvestoffer i fødevarer har vist sig at kunne have uønskede bivirkninger hos specielt børn. Siden 2010 har EU krævet, at udvalgte…
Side 131 af 152
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.