Aarhus Universitets logo
English
Forskere fra Aarhus Universitet står sammen med planteforædlingsfirmaet Knold og Top bag udviklingen af en ny form for supergrøntsag, en såkaldt…
Alternative proteinkilder er i fokus i disse år, og en af kilderne, der kigges nøje på, er insekter. Men hvordan optages næringsstofferne fra…
Afgrødesundhed er i centrum, når to nye professorer ved Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet, holder tiltrædelsesforelæsninger 3. maj 2019.
…
Transport af udsættersøer til slagteriet medfører i mange tilfælde en forværring af søernes fysiske tilstand sammenlignet med før de blev læsset på…
Overvægt og medfølgende komplikationer er et voksende problem verden over - blandt andet på grund af vores kost og aktivitetsniveau. Men hvad afgør,…
En reduktion af fødevarernes klimabelastningen er forbundet med store udfordringer og vanskelige dilemmaer. Men en omstilling i både forbrug og…
Efter ønske fra Landbrugsstyrelsen har forskere fra Aarhus Universitet gennemgået den eksisterende litteratur om mulig fødekonkurrence mellem…
Havesæsonen nærmer sig, og hos mange kribler det i fingrene for at plante nyt. Men det er ikke lige meget, hvilken sort, man vælger, når det gælder…
Den procentuelle dødelighed blandt patte- og smågrise er faldet svagt i de senere år, viser en ny opgørelse. Men der er stadig alt for mange grise,…
Når du drikker en sodavand, sidder smagen ikke kun i den brusende væske. Vi smager nemlig med alle vores sanser. Nu vil forskerne undersøge, hvordan…
Side 110 af 165
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.