Aarhus Universitets logo
English
Forskere fra Aarhus Universitet fastslår i redegørelse, at skader på æglæggende høners brystben udgør et dyrevelfærdsproblem.
De første projekter er igangsat under Region Midtjyllands Udviklingsprogram for Bioøkonomi. Lokale virksomheder har gennem programmet fået…
Motivation og muligheden for at spare penge kan være nøglen til at mindske madspild i de danske husholdninger. Det viser en netop afsluttet…
I samarbejde med Organic RDD-projekterne VIPiglets, pECOSYSTEM og MAFFRA arrangerer ICROFS hhv. en praktikerdag og et forskningsseminar om, hvordan…
Kun få forbrugere er villige til at ændre deres saltindtag, men de fleste er dog åbne over for at prøve saltreducerede produkter. Det viser en ny…
Økologiske landmænd må i dag fodre dyrene med en lille del ikke-økologisk foder, men EU-krav om 100 procent økologisk foder er på vej. Forskere fra…
Forskere ved Aarhus Universitet har identificeret et gen i hvede og byg, der kan beskytte kornet mod angreb af svampene Fusarium og Aspergillus.
Udfordringen med antimikrobiel resistens (AMR) er et faktum. På en udstilling i Europa-Parlamentet i Bruxelles fortalte forskere fra Aarhus…
Når Aarhus Universitet tager første spadestik til nye bygninger til fødevareforskning i Aarhus, er det startskuddet til dannelsen af en markant base,…
Studerende og virksomheder spiller hinanden gode, når der skal udvikles nye løsninger til den danske fødevareindustri. Med Institut for Fødevarers nye…
Side 104 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.